NM Ultra – resultater og bilder

Vi gratulerer alle de verdige vinnerne! 

Det ble virkelig en flott dag på Kvamskogen. Solen skinte, temperaturen var perfekt fjellorientering og løperne fikk akkurat de utfordringene som gjør Ultra NM i fjellterreng så gøy ….og litt slitsomt! Løypelegger Per Arne Aadland har lagt ned et enormt arbeid i nesten tre år og arbeidet ble belønnet med mye skryt fra løperne. Særlig monsterstrekkene på nærmere 4 km var utslagsgivende.  Løperne valgte ulike strategier: noen konsekvent rundt, mens andre kjørte mer rett på. Dagens opphenting stod nok Ingrid Lundanes for. Etter 8.9 km var hun 4:35 bak Ingeborg Eide, men i mål etter 12,5 km var hun 57 sek foran! Anne Margethe Hausken Nordberg stod for dagens mest solide seier, hele 12:45 foran Ingjerd Myhre. Ivar Lundanes stod for dagens mest kontrollerte seier. Han starter behersket, men fra 6,7 km var han i tet og vant med over 3 min på Anders Nordberg etter 22 km. I H17-18 viste stortalentet Elias Jonsson tidlig hvem som var sjefen i dag og var aldri truet og vant med behagelige 4:57. I jentenes yngste klasse i dag, D17-18, var det nok en gang løpssterke og sikre Victoria Hæstad som allerede på 1.melde etter 3,1 km var i tet med over 2 min og i mål suverent best med over 6 min seier over Ragnhild Eide.

Strekktider for å analysere nærmere finner dere her , og vi hyller vinnerne :

D21: Anne Margrethe Hausken Nordberg
H21: Ivar Lundanes
D19-20: Ingrid Lundanes
H19-20: Eirik Langedal Breivik
D17-18: Victoria Hæstad Bjørnstad
H17-18: Elias Jonsson

Også i dag er det tatt mange flotte bilder av Jonatan Drake som dere kan se her . Han legger ut flere bilder etterhvert så følg med. Ellers er det også i dag tatt mange bilder som er lagt ut på Facebook siden NM Sprint 2016 & NM Ultra 2017